1. خانه
  2. chevron_right
  3. اخبار
  4. chevron_right
  5. پیام تقدیر و تشکر شهردار بادرود از زحمات ریاست قبلی شورا و تبریک به رئیس جدید شورا

مهندس رجبی شهردار بادرود در پیامی ضمن تشکر از زحمات ریاست سابق شورا انتخاب رئیس جدید شورای اسلامی شهر بادرود را تبریک گفت، متن پیام بدین شرح است :

بسم الله الرحمن الرحیم

شورای اسلامی شهر با رای شهروندان ، محلی برای بارش اندیشه های ناب است و حاصلش باید تصمیماتی برای عمران، آبادانی و زیبایی شهر باشد.

بر خود واجب میدانم از زحمات بی دریغ ، شبانه روزی ، بی منت و خستگی ناپذیر ریاست سابق شورای اسلامی شهر جناب آقای امیرحسین ذاکر که بی تردید ایشان در مسئولیت خود توانمندی و شایستگی خود را بیش از پیش نشان داده و با جان و دل به شهروندان خدمت نموده اند نهایت تشکر را داشته باشم و برای ایشان در ادامه راه  آرزوی توفیق می نمایم.

و همچنین انتخاب آقای محمدرضا حیدری را به عنوان رئیس جدید شورای اسلامی شهر بادرود  تبریک عرض می نمایم.

امید است با عنایت خداوند، همدلی و همراهی یکدیگر بتوانیم در سال پیش رو بهترین اقدامات را در شهر به انجام رسانیم تا رضایت خداوند منان و شهروندان عزیز را به همراه داشته باشیم.

علی رجبی

شهردار بادرود