1. خانه
  2. chevron_right
  3. اخبار
  4. chevron_right
  5. پیام تبریک شهردار به مناسبت سالروز بازگشت غرورآفرین آزادگان سرافراز به میهن اسلامی

بسمه تعالی
بیست و ششم مردادماه یاد آور بازگشت غرور آفرین مردان آزاده ای است که پس از تحمل رنج شکنجه و دوری از خانواده، به شرف افتخار آزادگی نائل آمدند که بردباری خانواده این عزیزان در دوران اسارت بسیار مایه افتخار است.

باکمال افتخار ، سالروز ورود آزادگانی که با گام نهادن در خاک میهن اسلامی ،چشمان منتظر و قلبهای عاشق را غرق در شادی نمودند، ضمن تکریم و قدردانی از این عزیزان ،در سایه الطاف یزدان پاک ، سلامتی، توفیق روز افزون این سرمایه های ماندگار را آرزومندم.
سربلند و پیروز و سرافراز باشید.
▪️ روابـط عـمومی شـهرداری شـهر بادرود ▪️