سرپرست شهرداری بادرود در پیامی هفته سربازان گمنام را تبریک گفت.

5. سرپرست شهرداری بادرود در پیامی هفته سربازان گمنام را تبریک گفت.

بسمه تعالی

سربازان گمنام امام زمان موجب سربلندی مردم ایرانند. مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)

تامین امنیت عمومی، حفاظت و حراست از کیان نظام اسلامی و پاسداری از ارزشهای ناب اسلامی و انقلابی بر عهده کسانی است که در اوج گمنامی بی ادعا و به عشق وطن تلاش و مجاهدتی خستگی ناپذیر دارند.

نیروهای جان برکف این نهاد انقلابی همواره با تلاشی شبانه روزی و خستگی ناپذیر ارمغان آور امنیت و آرامش هستند.

نیروهای خدوم وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه، پلیس اطلاعات و امنیت فراجا بعنوان سربازان گمنام امام عصر(عج) در مسیر امتداد امنیت پایدار و مثال زدنی با رصد توطئه های ریز و درشت دشمن و با توکل به خداوند بزرگ و تحت عنایات امام زمان(عج) و حمایتهای مقام معظم رهبری مدظله العالی اجازه کوچکترین اقدامی رابه دشمنان و معاندان و مخالفان نظام اسلامی نمی دهند و همواره دست برتری اطلاعاتی در منطقه و دنیا را دارند.

اینجانب آغاز هفته سربازان گمنام امام زمان، را به سربازانی که سینه ستبرشان به مدال سربازی امام زمان(عج) منور است تبریک عرض نموده و توفیقات روز افزون تمامی خدمتگزاران راستین به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را در ظل توجهات حضرت ولی عصر عجل الله و تحت زعامت فرماندهی معظم کل قوا حضرت امام خامنه ای (مدظله‌العالی) مسئلت می‌نمایم.

حسین خسروی
سرپرست شهرداری بادرود