سخنرانی شهردار بادرود به مناسبت روز شهرداری ها و دهیاری ها در نمازجمعه

5. سخنرانی شهردار بادرود به مناسبت روز شهرداری ها و دهیاری ها در نمازجمعه

حضور علی رجبی شهردار بادرود در نماز جمعه و سخنرانی به مناسبت روز شهرداری ها و دهیاری ها پس از خطبه‌های نماز جمعه

شهردار بادرود در ابتدا از پرسنل اداری و خدمات شهری شهرداری که در زمان حضور ایشان بصورت شبانه روزی در خدمت شهرداری و شهر بودند تقدیر و تشکر نمودند و از تمامی ارگان ها و ادارات دولتی که در این ۹ ماه اخیر، در اجرای پروژه های عمرانی و خدماتی شهر ، شهرداری را یاری نمودند قدردانی کردند.

رجبی در ادامه سخنان، گزارشی از عملکرد واحد های عمرانی،خدمات شهری،مالی و اداری و روابط عمومی شهرداری بادرود ارائه و از شروع چند پروژه جدید بخصوص طرح تفصیلی و طرح ممیزی شهر خبر دادند.
ایشان عدالت محوری، شفاف سازی، فسادستیزی ، سیستمی و استاندارد سازی فرآیندها را از اهم برنامه های خود یاد کرد.
#شهرداری_بادرود #شورای_اسلامی_شهر #نماز_جمعه #گزارش_عملکرد #شفافیت_سازی #فساد_ستیزی #تقدیر #روز_شهرداریها_و_دهیاریها