رونمایی از وب سایت جدید شهرداری بادرود در روز شهرداریها

5. رونمایی از وب سایت جدید شهرداری بادرود در روز شهرداریها

رونمایی از وب سایت جدید شهرداری بادرود در روز شهرداریها با حضور جناب آقای ظریفی فرماندار شهرستان و جناب دکتر عسگری ریاست دادگستری بخش امامزاده-بادرود

رونمایی از وب سایت جدید شهرداری بادرود // #سامانه_۱۳۷ و #شفافیت در اولویت نخست شهرداری بادرود

با دستور مهندس علی رجبی، وب سایت جدید شهرداری با قابلیت های مختلف در راستای #شفافیت_سازی و #هوشمندسازی، طراحی و در ۱۴ تیرماه مصادف با روز شهرداریها از آن رونمایی گردید.

به گزارش روابط عمومی شهرداری بادرود ؛ شفافیت مناقصه ها و مزایده ها، ارائه خدمات الکترونیک، ارتباط موثر با شهروندان گرامی، هوشمندسازی و سامانه جامع اطلاعات شهری از موضوعات مهمی است که مهندس علی رجبی شهردار بادرود از نخستین روز کاری خود با جدیت برای تحقق آنها، اقدامات لازم را در دستور کار قرار داد.
به دنبال این رویکرد، وب سایت شهرداری بادرود با قابلیت ها و طراحی جدید و در نظر گرفتن شفافیت امور به آدرس

شهرداری بادرود

در دسترس شهروندان قرار گرفت تا شهروندان گرامی بادرود ضمن اطلاع از کلیه مناقصه ها و مزایده های شهرداری از خدمات الکترونیک آن نیز بهره مند شوند.
بارگذاری اطلاعات وب سایت جدید شهرداری بادرود مراحل نهایی خود را طی می کند و این شهرداری در نظر دارد یکی از برترین وب سایت های کاربردی و به روز را ارائه دهد.