جمع آوری اقلام تبلیغاتی نامزد‌ها در مکان‌های ممنوعه

3. اخبار
  4. chevron_right
  5. جمع آوری اقلام تبلیغاتی نامزد‌ها در مکان‌های ممنوعه

با دستور سرپرست شهرداری بادرود پوستر و عکسهای تبلیغاتی نامزد‌ها که در مکان‌های ممنوعه نصب شده بودند، جمع آوری گردید.

مهندس خسروی اعلام نمود: با وجود اطلاع رسانی و درخواست از نامزد‌ها و هواداران آنها برای جلوگیری از مخدوش کردن چهره شهر در ایام تبلیغات، متاسفانه این مهم تاکنون رعایت نشده است.

وی ادامه داد: نصب پوستر، تراکت و بنر بر روی جداول، ایستگاه‌های مینی بوس، دیوار نگاره‌ها، تابلو‌های راهنمایی و رانندگی وتیرهای برق همچنین محیط بیرونی املاک ممنوع و در صورت مشاهده جمع آوری میگردد.

خسروی با اشاره به نصب ۲۰۰ متر مربع کارتن پلاست برای تبلیغات انتخاباتی در این شهر گفت: شهرداری بادرود به منظور رعایت عدالت و فراهم کردن مکان مناسب برای معرفی نامزد‌ها اقدام به نصب کارتن پلاست مناسب در میادین و خیابان‌های پر رفت و آمد برای نصب پوستر‌های تبلیغاتی نامزد‌های انتخابات مجلس و خبرگان کرده است.

روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر بادرود