5. ارائه گزارش عملکرد یکساله شورای اسلامی شهر بادرود در نمازجمعه توسط امیرحسین ذاکر ریاست شورای اسلامی شهر بادرود

­­

ذاکر در ابتدای مطالب ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حسین بن علی (ع) ، روز خبرنگار را نیز خدمت اصحاب رسانه تبریک گفت.

ذاکر افزود : خدا را شاکر هستیم که در این مدت یکسال در کنار مطالبه گری از مسئولین نهایت تعامل و همکاری را داشته که جا دارد از تک تک این عزیزان حجت‌الاسلام قاسمی امام جمعه گرامی، حاج رحمت اله فیروزی پور نماینده محترم، ،علی رجبی شهردار ارجمند، ظریفی فرماندار عزیز ، بخشدار محترم و تمامی مدیران شایسته شهرستان و استان کمال تشکر را داشته باشم. چرا که بی شک بدون همکاری این عزیزان هیچ نتیجه ای حاصل نمی شد و هیچ پروژه ای به سرانجام نمی رسید و از همه این عزیزان پوزش می طلبم که وقت و بی وقت چه بصورت تلفنی و چه بصورت حضوری مزاحمت ایجاد کردم و این عزیزان با صعه صدر پاسخگو و پیگیر بودند.

در پایان از شهروندان شریف شهر بادرود تشکر ویژه داشته که هیچ منتی بر شما مردم نیست و هر خدمتی که انجام شد وظیفه بوده  و از اینکه که اعضای شورا را بعنوان خادم خود انتخاب کردند تا بتوانیم برای شما خدمت کنیم تشکر ویژه داشته و اگر کم کاری و قصوری شده از همه عزیزان عذرخواهی می کنیم.