5. ✴️ دیدار و جلسه مهندس غلامرضایی شهردار بادرود با معاونین سازمان شهرداری ها و دهیاری های کل کشور

🔶 امروز دوشنبه مورخ ۲۶ شهریورماه ۱۴۰۳ مهندس غلامرضایی شهردار بادرود با حضور در سازمان شهرداری ها و دهیاری های کل کشور به همراه مهندس فردوسی مدیرکل محترم دفتر امور شهری و شوراهای استانداری اصفهان طی جلسه ای با دکتر احمدی مدیر کل دفتر محیط زیست و خدمات شهری سازمان در خصوص حوزه پسماند ، محیط زیست و ارتقای تجهیزات آتش نشانی بادرود گفتگو کردند و در پایان مهندس غلامرضایی با حضور در دفتر مدیرکل بازرسی سازمان شهرداری های کل کشور بعد از معرفی شهر بادرود و امامزادگان واجب التعظیم این خطه دیدار و گفتگو نمودند .

💠 روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر بادرود