پوشش کامل فضاسازی و رفت و روب مسیر پیاده روی توسط شهرداری بادرود

5. پوشش کامل فضاسازی و رفت و روب مسیر پیاده روی توسط شهرداری بادرود

🔹 مهندس عبداله حیدریان مقدم مدیر واحد خدمات شهری شهرداری بادرود اظهار داشت بخش‌های مختلف مدیریت شهری برای خدمت رسانی به جاماندگان پیاده روی اربعین حسینی در آماده‌باش کامل قرار دارند و برنامه‌ریزی لازم برای خدمت‌رسانی مطلوب به این عزیزان صورت گرفته است.
وی افزود هر ساله همزمان با برگزاری مراسم پیاده‌روی اربعین حسینی (ع) در مسیر حرم امامزادگان آقا علی عباس (ع) و شاهزاده محمد (ع)، رهاسازی و تجمع پسماندها در طول مسیر، با بروز مشکلات بهداشتی، زیست‌محیطی و خدمات شهری مختلفی همراه بوده است و به همین منظور از سوی شهرداری ،نصب و جانمایی سطل های زباله مکانیزه ، نصب و توزیع پلاستیک های زباله در مسیر پیاده‌روی و موکب ها در دستور کار این شهرداری قرار گرفته است .همچنین نزدیک به ۴۰ نیروی خدماتی و ماشین آلات جمع آوری زباله و تانکرهای آب ، در طول مسیر علاوه بر نظافت مسیر، وظیفه خدمت رسانی به زائران را بر عهده خواهند داشت تا مسیر پیاده روی و معابر شهری مثل همیشه پاک و مرتب در اختیار شهروندان قرار گیرد.

💠 روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر بادرود